Ik ben Susan, een Spaans-Nederlands designer met oog voor detail en een warm hart voor onze mooie planeet.

 

Tierelatinos is ontstaan uit passie voor stijl en de onbedwingbare drang om creativiteit, fantasie en verbeelding om te zetten in iets bruikbaars maar ook esthetisch. Veel vrouwen hebben graag iets moois en unieks waar ze zich mee kunnen identificeren. Een mooie en stijlvolle bijoux-juweeltje van Tierelatinos maakt je outfit af, maakt je mooier en laat je stralen.  

 

Tierelatinos draait helemaal rond creativiteit en originaliteit. Het merk creëert een stijl waarin elk bijoux-juweeltje een eigen personaliteit heeft, dat bovendien kan worden aangepast volgens de unieke en creatieve stijl van elke drager. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en het 'dagelijks leven' en vertaal  dit in verfijnde hangers met rijkelijke kleuren. Het eindresultaat is een modieuze, originele collectie die vitaliteit en energie uitstraalt. Deze maak ik van met name gerecycled materiaal in combinatie met ander materiaal wat ik bij brocantes, particulieren of uit het buitenland haal. Bij alles wat ik in mijn handen krijg vraag ik me af of ik er iets moois van zou kunnen maken. Sommige dingen zijn gewoon té mooi om in de vuilnisbak te belanden, maar het is ook een enorme uitdaging om het een ander bestemming te geven dan waar het oorspronkelijk voor bedoeld was.

 

De bijoux-juweeltjes van Tierelatinos lijken kwetsbaar maar zijn dat niet, lijken zwaar maar als je ze draagt kom je erachter dat het niet zo is. Door hun vorm en kleuren zijn ze uitbundig en tegelijkertijd ingetogen. Het zijn echte eyecatchers! Iedereen die ze ziet vraagt zich af waar ze precies van gemaakt zijn.

 

Ik werk ook op bestelling, je bent dus niet gebonden aan wat je op de site of in de winkeltjes die Tierelatinos verkopen tegen komt. Neem gerust contact met me op, de mogelijkheden zijn legio, samen komen we er wel uit.

 

 Een mini-kunstwerkje om te dragen....

 dat wil jij toch ook?